top of page

Over Camping Josée

Camping Josée is het zomerproject van Bib Joske, Brede School Sint-Joost, de dienst Nederlandstalige cultuur van de gemeente Sint-Joost-ten-Node en van Gemeenschapscentrum Ten Noey.

We slaan onze tenten op in het Sint-Franciscuspark. Samen met das Kunst, die dit jaar Playcation steun ontvangt, maken we van dit park een plek voor (vrij) spel en plezier. Camping Josée is een brede uitnodiging naar iedereen, individueel of met een vereniging, om een idee of activiteit te delen met het publiek.

Kom langs voor een fris drankje, een knutsel- of bouwatelier voor jong en oud, een concert, om je op sleeptouw te laten nemen of om te proeven van een gerecht met liefde gemaakt door één van jouw buren. Camping Josée is een plek met een vakantiegevoel, een plek voor warme ontmoeting, tussen buren, collega's, oude en nieuwe vrienden. 

Aan het einde van de zomer opent Josée ook de deuren in de Leuvensesteenweg, met een ondersteunend en informerend aanbod voor ouders met schoolgaande kinderen. Meer info hier.

438299757_1601217317391637_6277459837273790980_n_edited.jpg
bottom of page