top of page

za 13 jul

|

Camping Josée - Sint-Franciscuspark

Concert DYnamic x SUGGAK'N

DYnamic nam in 2021 deel aan The Voice Belgique als hiphoprevelatie onder het pseudoniem DOUMA, waarbij hij opviel door zijn unieke mix van rockfusion. SUGGAK'N BOUMA is een pionier op het gebied van AFRO-ELECTRAGGA, , een innovatieve mix van Afro, electro, dancehall reggae en unieke ritmes.

Concert DYnamic x SUGGAK'N
Concert DYnamic x SUGGAK'N

Tijd en locatie

13 jul 2024, 20:00 – 21:30

Camping Josée - Sint-Franciscuspark, Poststraat 53, 1210 Sint-Joost-ten-Node, België

Over het evenement

𝔻𝕐𝕟𝕒𝕞𝕚𝕔 DYnamic komt oorspronkelijk uit Mauritanië en groeide op in New York voordat hij naar Brussel verhuisde. Meer dan 25 jaar geleden begon hij te rappen, beïnvloed door Wu Tang, Kanye West en Jay-Z. Hij werkte eerst met een live band (DYnamic BAND) en nam twee albums op met feat. Hij werkte ook samen op het podium met Specta (Saian Supa Crew), Sir Jean (Peuple de l'Herbe, Mei Tei Sho) en vanaf 2019 opende hij voor Rudeboy en DJ DNA (Urban Dance Squad). In 2021 nam hij deel aan The Voice Belgique als hiphoprevelatie onder het pseudoniem DOUMA, waarbij hij opviel door zijn unieke mix van rockfusion. Hoewel hij de finale niet haalde, steeg de populariteit van DYnamic enorm. De DYnamic x DOPA BEATZ EP verschijnt in 2024 (met een single met Anthony B). DYnamic is de leadzanger van de bands TRPL GNRTN en VOLT SELECTOR.  

𝕊𝕌𝔾𝔾𝔸𝕂'ℕ: SUGGAK'N BOUMA is een pionier op het gebied van AFRO-ELECTRAGGA, een innovatieve mix van Afro, electro, dancehall reggae en unieke ritmes. Onomatopeeën vormen een integraal onderdeel van zijn muzikale taal en creëren een meeslepende sonische en visuele ervaring. Zijn doel is om muzikale conventies te doorbreken terwijl hij zijn publiek aan het dansen maakt en boeiende noten en vocale frequenties loslaat.

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page